TALOUSTIIMI: Vetäjänä Marja-Leena Nykänen (mlmnykanen@gmail.com). Jäsenet: Heikki Kilpeläinen, Leena Pietilä, Sinikka Keino

TAPAHTUMATIIMI: Vetäjänä tapahtumasta riippuen Pirjo Heino/näyttelyt (pirjoheino264@gmail.com), Eeva Kunnas/konsertit (eeva.kunnas@gmail.com) ja Anita Ojanen/teatteri (ojanen.anita@gmail.com). Jäsenet: Risto Lång, Jirka Messman, Helena Marttinen.

YHTEISTYÖTIIMI: Vetäjänä Heikki Kilpeläinen (hjkilpelainen@gmail.com). Jäsenet: Leena Pietilä, Päivi Lilja, Ossi Lapisto.

MATKATIIMI: Vetäjänä Helena Marttinen (marttinen.helena@hotmail.com). Jäsenet: Kirsti Ikonen, Marja-Leena Nykänen, Heikki Kilpeläinen, Jussi Hanska.

TIEDOTUSTIIMI: Vetäjänä Aino Krohn (ainos.toimisto@gmail.com). Jäsenet: Anja Kuoppa, Eeva Kunnas, Johanna Lyömilä, Helena Marttinen.